Να ανέβουν και οι δεύτεροι...

05/08/2011 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2011 - 17:22

Να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να πάρουν τη θέση των ομάδων που υποβιβάζονται από τη Football League 2 λόγω των πλαστών ενημεροτήτων θέλουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής της περασμένης περιόδου.

Ηδη οι ιθύνοντες των σωματείων πιέζουν την ΕΠΟ αλλά και άλλους αρμόδιους φορείς προς αυτή την κατεύθυνση, αφού είναι δεδομένο πως δημιουργούνται θέσεις και τα ενδεχόμενα είναι δύο: αυτές οι θέσεις να καλυφθούν (από ομάδες της Δ' Εθνικής) ή να μείνουν κενές και τη νέα περίοδο να γίνει το πρωτάθλημα της Football League 2 με λιγότερες ομάδες (ίσως και ένας όμιλος).

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν υποβιβαστεί Ασπρόπυργος, Αίας Σαλαμίνας, Κόρινθος (εκκρεμεί έφεση), Παναιγιάλειος, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο Ιωνικός και Εθνικός, που κανονικά είναι να αγωνιστούν στην Football League 2, να μη δηλώσουν -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετοχή και να αγωνιστούν στη Δ' Εθνική για να «καθαρίσουν» από τα χρέη.

Αν προσθέσουμε στη σχετική... λίστα ομάδες που δεν ξέρουν ακόμα αν θα καταφέρουν να βγάλουν διοίκηση που θα αντεπεξέλθει στα έξοδα (όπως η Ζάκυνθος και η Αναγέννηση Γιαννιτσών που είναι στον... αέρα), τότε εύκολα γίνεται κατανοητό πως δημιουργείται ζήτημα με τον αριθμό των ομάδων.

Τα σωματεία που τερμάτισαν πίσω από τους περσινούς πρωταθλητές και βρίσκονται ήδη στην... πρίζα είναι: Ορφέας Ξάνθης (1ος όμιλος), Οδυσσέας Κορδελιού (2ος), Νάουσα (3ος), Αγρότης Λιανοκλαδίου (4ος), Θεσπρωτός (5ος), Αστέρας Αμαλιάδας (6ος), Ενωση Μιδέας (7ος), Ελπιδοφόρος (8ος), Τριγλία Ραφήνας (9ος) και Επισκοπή (10ος).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey