Πλησιάζει ο καταρτισμός των ομίλων

16/08/2011 - 14:59 Τελευταία τροποποίηση στις 16/08/2011 - 15:18

Σε φυσιολογικά επίπεδα κυμάνθηκε ο αριθμός των υποβολών συμμετοχής από πλευράς σωματείων μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και εξέπνευσε η σχετική προθεσμία.

Συνολικά 90 ομάδες έχουν αποστείλει τα έγγραφα για τη συμμετοχή τους στη Δ' Εθνική της νέας χρονιάς, ενώ αρκετές είναι εκείνες που έχουν καλέσει τηλεφωνικά στα γραφεία της ΕΠΟ για να ενημερώσουν. πως απέστειλαν ταχυδρομικώς τις δηλώσεις τους, κάτι που σημαίνει ότι θα καταφθάσουν μέσα στην εβδομάδα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι... αφίξεις, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακού Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα πιάσει δουλειά μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μιχάλη Τζανόπουλο, έχοντας και τη βοήθεια των υπαλλήλων της ΕΠΟ, προκειμένου να προχωρήσουν στον καταρτισμό των ομίλων μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα να ξεπεράσουν ακόμα και τις 140, συμπεριλαμβανομένων και των σωματείων από τις επαγγελματικές κατηγορίες, που θα επιλέξουν ή θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν στη Δ' Εθνική.

Στον Αιολικό αναμένουν με αγωνία τον καταρτισμό, ευελπιστώντας να τηρηθεί η δέσμευση του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Σαρρή, για εναλλάξ συμμετοχή των νησιωτικών ομάδων στους ομίλους Αθηνών και Πειραιά, δεδομένου ότι φέτος είναι η σειρά της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου να αγωνιστούν στο θεωρητικά πιο εύκολο 9ο όμιλο.

(Πηγή: periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey