Ο Δημάκης στο Κορωπί

22/08/2011 - 15:32 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2011 - 16:01

Ο Ζήσης Δημάκης αποτέλεσε πριν από λίγο καιρό παρελθόν από τον Αιολικό και βρήκε στο Κορωπί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σήμερα μιλάει στο sportlesvos.gr για τους λόγους που αποχώρησε εκφράζοντας μία μικρή πικρία, αλλά και για τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά του.

Τέλος εύχεται τα καλύτερα στον ΑΙΟ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος πια με τη φανέλα του Κορωπίου.

Πώς πήρες την απόφαση να φύγεις και να παίξεις ξανά εκτός Λέσβου;
"Ήταν κάτι που δεν το είχα στα σχέδιά μου μπορώ να πω. Όλοι γνωρίζουν πως η προτεραιότητά μου ήταν ο Αιολικός αλλά κάποιες συγκυρίες δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο και έτσι έφυγα ξανά εκτός νησιού.".

Ο Αιολικός είναι η ομάδα της καρδιάς σου. Κρατάς κάποια πικρία για το γεγονός πως δεν έμεινες στον Ταρλά;
"Ο Αιολικός υπήρξε και αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι για μένα. Υπάρχουν συναισθήματα για αυτήν την ομάδα. Με ενόχλησε όμως στη δεύτερη θητεία μου που δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα και πιστεύω πως άξιζα για να αποδείξω ότι αξίζω να έχω θέση σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς όμως άτομα που έχω στηρίξει εγώ στο παρελθόν δεν με στήριξαν και καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση.".

Τώρα κοιτάς μπροστά. Πως βλέπεις την προοπτική του Κορωπίου και τι περιμένεις να συναντήσεις εκεί;
"Μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια. Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο, με σέβονται και οι συνθήκες είναι ιδανικές. Γνωρίζω πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο για μένα, ειδικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο πλέον, αλλά εγώ έχω μάθει στα δύσκολα και θα βγω πιο δυνατός. Κοιτάω μπροστά όπως λες και στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα και να δικαιώσω τον προπονητή μου και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα.".

Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι ελεύθερα…
"Θέλω να ευχηθώ στον Αιολικό μόνο επιτυχίες και στους φίλους μου που παίζουν εκεί πάνω απ΄ όλα υγεία. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πετύχει φέτος τους στόχους τους και καλώ τον κόσμο να στηρίξει αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν πραγματικά. Φεύγω σαν φίλος.".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey