Τι ισχύει στον 9ο όμιλο

27/09/2011 - 10:14

Η Επιτροπή Επαγγεματικού Αθλητισμού περιέπλεξε κάπως τα δεδομένα για το νέο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, με την απόφασή της να μη χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής σε συνολικά εννέα ομάδες ανώτερων κατηγοριών, υποβιβάζοντάς τες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ηρακλής, Εθνικός, Ιωνικός, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Παναιγιάλειος, Ηλιούπολη και Εορδαϊκός θα αναγκαστούν να "κατέβουν" άλλος μία κι άλλος δύο κατηγορίες, εξελίξεις που σαφέστατα επηρεάζουν στο σύνολό του το πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία για τους Μυτιληνιούς είναι τί γίνεται στον 9ο όμιλο, εκεί όπου συμμετέχει ο Αιολικός, με πρωταγωνιστικούς ρόλους για φέτος.

Από τις προαναφερθείσες ομάδες, στον 9ο όμιλο φαίνεται πως καταλήγουν τόσο ο Εθνικός όσο και ο Ιωνικός, από τη στιγμή που ανήκουν στην ΕΠΣ Πειραιά, αποτελώντας έτσι μελλοντικούς αντιπάλους του Αιολικού. Εξάλλου, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Αίαντα Σαλαμίνας, που υποβιβάστηκε λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πολύς λόγος γίνεται για την Ηλιούπολη, όμως ξεκάθαρα δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να βρεθεί η συγκεκριμένη ομάδα στον 9ο όμιλο, αφού ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών και θα τοποθετηθεί στον 8ο όμιλο.

Σε ότι αφορά τη Ρόδο, φέτος είναι η χρονιά της Δωδεκανήσου να αγωνιστεί στον όμιλο της Αθήνας, οπότε προστίθεται κι εκείνη στον 8ο όμιλο, ενώ κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με το Διαγόρα, αν και εφόσον δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, με τις πληροφορίες να τονίζουν πως βρίσκεται στο "κόκκινο".

Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πολύ πιθανό το Καρλόβασι, που αρχικά είχε τοποθετηθεί στον 9ο και εν συνεχεία μεταπήδησε στον 8ο όμιλο, να επιστρέψει στον όμιλο του Πειραιά και να αποτελέσει έτσι τη 16η ομαδα, που θα "κλειδώσει" τον όμιλο, ώστε να μην υπάρχει ρεπό κάθε αγωνιστική.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο 9ος όμιλος αποτελείται από τις εξής ομάδες:

Τριγλία Ραφήνας (ΕΠΣΑΝΑ)
Κερατσίνι (ΕΠΣ Πειραιά)
Αήττητος Σπάτων (ΕΠΣΑΝΑ)
Κορωπί (ΕΠΣΑΝΑ)
Ολυμπιακός Λαυρίου (ΕΠΣΑΝΑ)
Ατρόμητος Πειραιά (ΕΠΣ Πειραιά)
Αχαρναϊκός (ΕΠΣΑΝΑ)
Ελλάς Ποντίων (ΕΠΣ Πειραιά)
Ολυμπιάδα (ΕΠΣ Πειραιά)
Αστέρας Βάρης (ΕΠΣΑΝΑ)
Αιολικός (ΕΠΣ Λέσβου)
Μικρασιατική Χίου (ΕΠΣ Χίου)
Αίας Σαλαμίνας (ΕΠΣ Πειραιά)
Ιωνικός Ν. (ΕΠΣ Πειραιά)
Εθνικός Πειραιά (ΕΠΣ Πειραιά)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey