Γ. Μακρογιάννης: «Βία και μίσος»

02/04/2018 - 15:14

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Αντιπρόεδρος του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Γιώργος Μακρογιάννης, στις δηλώσεις του στο «SL» μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Λέσβου, καταγγέλλοντας βία κατά την άφιξη της αποστολής στο Γήπεδο Κιβερίου, εντός και εκτός γηπέδου σε ένα ματς παραμονής που όπως τονίζει «δεν θα έπρεπε καν να ξεκινήσει».

Αναλυτικά: «Υποβιβαστήκαμε με βία και μίσος. Χρόνια πάω στα γήπεδα από παιδί, καθώς για πολλά χρόνια ζούσα στην Αθήνα και πήγαινα σε πάρα πολλά γήπεδα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που είδαν χθες τα μάτια μου, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Ένα γήπεδο γεμάτο με ανθρώπους φορτωμένους μίσος και κακία, ανθρώπους υποτίθεται της υψηλής κοινωνίας της περιοχής, που από τις 2 το μεσημέρι περίμεναν να λιντσάρουν την αποστολή μας από το πούλμαν. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι να ξαναμπούμε στο πούλμαν, έβριζαν εν χορώ το νησί μας και την καταγωγή μας.

Δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό, ούτε την ύστατη ώρα, όταν όλα είχαν πια τελειώσει, τότε που υποτίθεται ότι πρέπει στο χώρο του αθλητισμού να γίνεται σεβαστή η προσπάθεια του ηττημένου για να έχει αξία ο νικητής. Πραγματικοί νικητές εχθές ήταν τα νεαρά παλικάρια του Διαγόρα, μόνο και μόνο που κατάφεραν να σταθούν όρθιοι μέχρι τέλους σε έναν αγώνα σωτηρίας, που δεν έπρεπε να αρχίσει καθόλου. Προσωπικά αισθάνομαι μόνο αηδία και τίποτα άλλο απολύτως.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey