Tα πρόσωπα που συνθέτουν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

05/07/2024 - 19:03

Δέκα πρόεδροι ποδοσφαιρικών Ενώσεων θα βρεθούν στο πλευρό του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, μετά τις εκλογές της ΕΠΟ ως μέλη της νέας εκτελεστικής επιτροπής που θα συγκροτηθεί.

Κανονικά θα έπρεπε να είναι εννιά αλλά από τη στιγμή που δεν εγκρίθηκε στην πρόσφατη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας η  Ένωση διαιτητών, η θέση της θα συμπληρωθεί από πρόεδρο άλλης Ένωσης. Την Πελοπόννησο θα εκπροσωπήσουν ο Παναγιώτης Καρράς (Λακωνίας), ο Βασίλης Σιδέρης (Αργολίδας) και η Βίκυ Δημητρακολοπούλου-Κουλούρη (Ηλείας), διότι εκ του καταστατικού προβλέπεται στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή να υπάρχει ένα πρόσωπο γένους θηλυκού.

Από τη νησιωτική Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Νίκος Τζώρτζογλου (Ηρακλείου), από τη Δυτική Ελλάδα ο Κώστας Βρακάς (Ηπείρου) και από την κεντρική ο Δημήτρης Μπουλχαριώτης (Λάρισας).Οι υπόλοιποι είναι είναι από τη βόρεια Ελλάδα. Ο λόγος για τον Αστέριο Τόκα (Πιερίας), τον Σταύρο Σαρηγιαννίδη (Χαλκιδικής), τον Γιώργο Χατζησαρόγλου (Δράμας), τον Δ. Κουπτσίδη ( Γρεβενών) και τον Παντελή Χατζημαρινάκη (Έβρου).Τρεις θα είναι οι εκπρόσωποι της Super League 1, Τις θέσεις θα διεκδικήσουν οι Κ. Κυριάκος ( ΠΑΟΚ), Κ. Καραπαπάς ή Π. Αγραφιώτης ( Ολυμπιακός) και Αχ. Μπέος (Βόλος).Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέτρος Μαρτσούκος καταλαμβάνουν αυτοδικαίως θέση γιατί είναι πρόεδροι στη Super League 1 και 2, αντίστοιχα.

Υποψηφιότητα έχει καταθέσει και νυν Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Α. Αντωνίου, όμως ενδέχεται να απορριφθεί επειδή έχει συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του και υπάρχει ο εκ του νόμου σχετικός ηλικιακός περιορισμός για το «εκλέγεσθαι» στις αθλητικές ομοσπονδίες.

monobala

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey