Κόουτς ξαναχάσαμε. Πάλι!

12/11/2023 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2024 - 15:54

Βλέπω το ματς της Λιβαδειάς και παθαίνω ντεζαβού. Ρε μπας και βάλανε σε επανάληψη αυτό της Τετάρτης στο Κύπελλο; Μέχρι και το ντύσιμο του Χαραλαμπίδη ίδιο μου φαίνεται.

Και μιας και τον έφερε η κουβέντα, αν ήμουν στη θέση του θα είχα παραιτηθεί από το 70’. Με τέτοια χάλια αδιόρθωτα μέσα στο γήπεδο απορώ δηλαδή πώς αντέχει να κάθεται ακόμα στον πάγκο. Μιλάμε για ομάδα περιπλανώμενο θίασο. Πάει κι έρχεται σαν την άδικη κατάρα. Κάθε φορά που τους βλέπω είναι λες και περνούσαν τυχαία 11 άγνωστοι έξω από το γήπεδο και κάποιος τους έντυσε στα μπλε και τους είπε μπείτε παίξτε μπάλα.

Μάλιστα πρόλαβαν να τσακωθούν στη φυσούνα και σε όλο το ματς δεν μιλάει κανείς σε κανέναν. Ομάδα χωρίς χαρακτήρα. Και αχαρακτήριστη μαζί. Λένε ότι αν πας σε έναν μάγειρα μακαρόνια και κιμά, το πολύ πολύ να σου φτιάξει κανένα παστίτσιο. Εμάς μας σερβίρουν δυόμισι μήνες τώρα κριθαράκι νερόβραστο. Σκέτο. Αν όμως τόσο μπορούν να παίξουν όλοι αυτοί μαζί, υπάρχει θέμα. Αν τόσο μπορεί και ο προπονητής, υπάρχει κι εδώ θέμα. Αλλά το μεγαλύτερο θέμα το έχουν εκείνοι που τους έφεραν όλους αυτούς στον Αιολικό. Που αντί να σκύψουν το κεφάλι από ντροπή, αφού μας πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, έχουν το θράσος να στραβοκοιτάνε και τον κόσμο που τους κράζει από αγανάκτηση.

Αφού δεν τους έχουν διώξει ακόμα αυτοί που κάνουν κουμάντο, μην ξεχάσουν να τους δώσουν το ελεύθερο να κάνουν και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αποκλείεται να μην έχουν άλλα κελεπούρια να φέρουν. Μιλάμε για επιστήμονες.

ΥΓ: Παραιτηθείτε. Όλοι. Τώρα.

ΥΓ1: Ξέρετε ποιοι.

ΥΓ2: Ρίξτε πρόστιμα.

ΥΓ3: Ζάκαριτς ένα σωστό κοντρόλ ΓΤΣΣ. Δεν σου ζητάμε και τη χρυσή μπάλα.

ΥΓ4: Ξυπνάτε. Πέφτουμε.

ΥΓ5: Μπέκα χάθηκες.

ΥΓ6: Πρόεδρε εμφανίσου.

ΥΓ7: Όποιος κι αν είσαι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey