Ρε «Μάκη» λυπήσου μας!

04/03/2024 - 20:56 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2024 - 15:54

Ο «Μάκης» δεν έχει ιδέα από μπάλα. Αλλά έχει λεφτά. Επικίνδυνος συνδυασμός. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά βλέπω ομάδα στη Σούπερ Λίγκα 2 να μη χρωστάει, αλλά να είναι τελευταία. Και μη μου πει κανένας ότι τελευταίοι είναι οι Πόντιοι. Σιγά μην αναστήσουμε και τον Αλμωπό για να λέμε ότι βάλαμε δεύτερο από κάτω.

Πώς γίνεται ρε σεις να έχετε ξοδέψει τόσα λεφτά και να μην μπορεί η ομάδα να σηκώσει κεφάλι; Ρε συ «Μάκη» δεν μας λυπάσαι; Σαράντα χρόνια περιμέναμε. Τι παράσταση δίνετε;

Δηλαδή για εμάς να μην ξημερώσει μια μέρα που θα γίνουμε ξαφνικά ομαδάρα σαν το… Αιγάλεω; Να πάμε δηλαδή από κει που ρθαμε; Το πάει η καρδούλα σου ρε «Μάκη»; Αφού κατά βάθος είσαι ψυχούλα. Ένας αγαθός γίγαντας.

Πλάκα πλάκα πάντως έτσι όπως παίζουμε και πολύ μας είναι η προτελευταία θέση. Έχουν πονέσει τα ματάκια μας. Και ο Κρτσμάρεβιτς ντεφορμέ. Τι όνειρο είδες ρε Μπόμπαν με σέντερ φορ τον Ζάκαριτς; Θα μου πεις κάποτε έπαιξες με Κόρντιτς. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έβαλες και τον Μίλιτς μέσα. Ικανό σε είχα.

Και τώρα; Τι γίνεται; Υπάρχει ελπίδα; Να σας πω. Παραδόξως δεν έχω χάσει ακόμα την πίστη μου. Και λαμπάδα θα ανάψω στον Ταξιάρχη! Δεν μπορεί. Κάπου στην πορεία θα το βρούμε. Δεν γίνεται να παίξουμε και χειρότερα εξάλλου. Ή μήπως γίνεται; Τι μας κρύβετε;;;

ΥΓ1: Μια σεντερφοράκλα σαν τον Ντίμοφ θέλαμε. Είδατε τι γκολάρα κόντεψε να βάλει; Στο δικό μας τέρμα…

ΥΓ2: Μέχρι και ο Λάμπρος φώναξε από συνήθεια «Ουφσάιντ»!

ΥΓ3: Που τις βρήκαμε αυτές τις «κομμώτριες»;

ΥΓ4: Ρε «Μάκη» λυπήσου μας.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey