«Αιολικός σημαίνει Ταρλάς, Σαλονίκη πάμε μόνο για μπουγάτσα!»

07/03/2024 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2024 - 15:53

Την καλησπέρα μου στην ερωτική Θεσσαλονίκη! Μα πιο πολύ στους «υπαλλήλους» που άλλος κάνει τον πρόεδρο, άλλος τον διευθυντή και άλλος τον κουμανταδόρο μιας ΠΑΕ που λέγεται Αιολικός, αλλά δεν έχει και τίποτα που να θυμίζει Μυτιλήνη. Μόνο τον «Νταρλά».

Ανοίγω παρένθεση. Εμένα μου αρέσουν οι παλιές ελληνικές ταινίες. Ειδικά αυτές με τον Κωνσταντάρα και τη Μάρω Κοντού. Πώς το έλεγε λοιπόν ο Πετροχειλος στους γιούς τους μην τυχόν και του φύγει η ατυχήσασα κυρία Μαιρή; Το νου σας ρεμάλια! Κλείνει η παρένθεση. Ε, όπου «ατυχήσασα» εσείς βάλτε την ομάδα της καρδιάς μας και όπου «ρεμάλια» αυτούς που ορέγονται έδρα του Αιολικού στη Θεσσαλονίκη.

Λοιπόν μας τα έχετε κάνει πολλά και η υπομονή «ολωνώνε» εξαντλείται. Δεν φτάνει που την ομάδα από πρώτη των πρώτων την καταντήσατε τελευταία των τελευταίων. Δεν φτάνει που έχετε αποτύχει σε όλα. Δεν φτάνει που είστε ανύπαρκτοι στην τοπική κοινωνία, στη λίγκα, αγωνιστικά και παρασκηνιακά. Θέλετε τώρα να ρίξετε και την ταφόπλακα του Αιολικού μακριά από τη Μυτιλήνη; Μακριά από όλους και από όλα; Γιατί; Για να μη βλέπουν τα χάλια σας;

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσάς που τόσους μήνες δεν έχουμε ακούσει ούτε τη φωνούλα σας, πόσο θράσος κουβαλάτε για να σκέφτεστε ότι μπορεί η ομάδα από Αιολικός Μυτιλήνης, να γίνει Αιολικός Θεσσαλονίκης; Για να τελειώνουμε. Παραλάβατε μια ομάδα μοντέλο και την κάνατε ...... Κλείστε όσα ανοίγματα έχετε και αν θέλετε ομάδα στη Θεσσαλονίκη να πάτε να αγοράσετε μια εκεί. Ο Αιολικός ανήκει στη Μυτιλήνη. Κι εμείς την ξέρουμε τη μοίρα μας. Δεν θα φοβηθούμε να την αντιμετωπίσουμε. Σιγά που θα μας λείψετε κιόλας.

ΥΓ1: Γύρνα σπίτι Αιολικέ!
ΥΓ2: Γύρνα πλευρό «Μάκαρε»!
ΥΓ3: Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα Αμερικάνε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey