Αναχωρεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μηλένα Κοντού

26/06/2024 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2024 - 14:00

Για το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι αναχωρεί η Μυτιληνιά κωπηλάτρια Μηλένα Κοντού την Κυριακή 30 Ιουνίου μαζί με τους υπόλοιπους πέντε αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν την ελληνική αποστολή.

Η Μηλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου κέρδισαν πανηγυρικά την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας την δεύτερη θέση του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών του προολυμπιακού τουρνουά στη Λουκέρνη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν από 26 Ιουλίου έως και τις 11 Αυγούστου 2024, ωστόσο οι Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους επί Γαλλικού εδάφους, με σκοπό να μπουν από νωρίς στο κλίμα. Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια όπως και τα υπόλοιπα μέλη έχουν υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έχουν παραλάβει τον ρουχισμό τους και για την παρέλαση της τελετής έναρξης και πλέον είναι έτοιμοι για την αναχώρηση τους.

Μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης μέσα στον Ιούνιο, οι δύο αθλήτριες συνεχίζουν σε καθημερινή βάση τις προπονήσεις τους στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Οι προπονήσεις αυτή την περίοδο είναι σκληρότερες και όλοι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός βρίσκονται στο απόγειο της προετοιμασίας τους. Οι χρόνοι και οι επιδόσεις για το ελληνικό δίδυμο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν είναι απαγορευμένο όνειρο ακόμη και η κατάκτηση ενός μεταλλίου, κάτι το οποίο αποτελεί ευχή όλων.

φωτογραφία: kathimerini

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey