Ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη Eyüpspor ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

26/06/2024 - 23:05

Παίκτης της νεοφώτιστης στο τουρκικό πρωτάθλημα Εγιούπσπορ είναι πλέον ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη, αλλά παραμένει κάτοικος στη γειτονική χώρα.

Ο Έλληνας άσος με επίσημη ανακοίνωση είναι πλέον ποδοσφαιριστής της τουρκικής Eyüpspor για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Ο 27χρονος Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού. Την περασμένη σεζόν έγραψε στο κοντέρ 40 ματς – 4 γκολ – 5 ασίστ, ενώ συνολικά με το τουρκικό κλαμπ έχει 71 ματς – 7 γκολ – 8 ασίστ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μόλις άκουσα ότι με ήθελε ένας σύλλογος όπως η Eyüpspor, ήθελα να έρθω αμέσως. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με ένα όνομα όπως ο Arda Turan. Χάρηκα πολύ που με ήθελε ο Άρντα Τουράν. Ελπίζω να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στη Super League, στην οποία συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας", ανέφερε ο 27χρονος Έλληνας διεθνής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey